Energivejleder

Allan Krantz Jensen er uddannet Energivejleder i installationer og klimaskærme og dermed fagligt klædt på til at imødekomme dine spørgsmål omkring energirenoveringer af f.eks. dit hus, sommerhus eller din virksomhed.

Installationer:

Installationer dækker over bygningstekniske installationer såsom varme- og elinstallationer, men det kan også være afløb, kloak, vandhaner, ventilationsanlæg, toilet eller f.eks. skorstenen.

Klimaskærme:

Klimaskærmen er kort sagt, en samlet betegnelse for alt det som holder på varmen i vores huse og beskytter os imod regn og blæst. F.eks. ydervægge, fundament, terrændæk, tag, vinduer og døre. Med tiden sker der en naturlig slitage af disse, og muligheden for energibesparelser motiverer ofte til udskiftning af slidte og udtjente materialer.

Se mere her

Få økonomisk tilskud:

Du kan søge om økonomisk tilskud når du udskifter materialer som led i en energiforbedring, og det er ikke kun småpenge du kan spare. Overvejer du at lave energiforbedringer ved dit hus, sommerhus eller måske i virksomheden som omhandler klimaskærme eller installationer, så tag en snak med Klima-service inden du går i gang. Der kan være rigtig mange penge at spare.

Vil du vide mere om hvordan Klima-Service kan hjælpe dig eller din virksomhed med at spare penge på dine energiforbedringer eller varmeforsyninger? Så ring til Klima-Service med det samme. Kontakt her

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone