Om Klima Service

Klima-Service er en landsdækkende, privatejet servicevirksomhed, som siden 2008 har specialiseret sig i at hjælpe private husejere, mindre virksomheder, samt skoler og andre med energioptimering, varmeforsyning, samt installationer indenfor ventilation, køl- og frost.

Klima-Service har stor erfaring indenfor jordvarmeanlæg, samt varmepumper til bl.a. poolopvarmning i sommerhuse og på campingpladser. Derudover yder Klima-Service en stor hjælp i forbindelse med de forskellige energitilskud, som både private husejere, samt erhvervsvirksomheder kan nyde rigtig godt af i forbindelse med diverse energiforbedringer.

Komplette løsninger til dit behov
Klima-Service er en full-service virksomhed, hvor du kan få komplette og færdige løsninger som passer til netop dit behov eller til din virksomhed. Klima-Service har igennem flere år arbejdet sammen med en række dygtige håndværkere og samarbejdspartnere, som sikrer dig, at du ikke skal i flere butikker for at få den rigtige energiløsning.

Klima-Service drives af Allan Krantz Jensen, som er uddannet smed, maskinmester og kølemontør. Derudover er Allan Krantz Jensen uddannet Energivejleder i installationer og klimaskærme, BedreBolig Rådgiver og Termografi certificeret level 1.

Klima-Service er medlem af Kvalitetssikringsordningen for varmepumpeinstallatører, i daglig tale “VarmePumpeOrdningen” eller blot VPO.

Vil du vide mere om hvordan Klima-Service kan hjælpe dig eller din virksomhed med energiforbedringer eller varmeforsyninger? Så ring til Klima-Service med det samme. Kontakt her.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone