Referencer

 

Klima-Service har hjulpet rigtig mange, også sommerhusejere med at skære betydeligt ned på deres elregning ved bl.a. at installere en luft til vand varmepumpe.

Læs mere her

50 kW DVI luft-vand varmepumpe på KnowHowz

På KnowHowz i Bjerringbro har Klima-Service dimensioneret og installeret en 50 kW luft-vand varmepumpe som en hybridløsning. Hybridløsningen betyder, at centerets eksisterende gaskedel beholdes men, at gaskedlen nu kun er i drift når der er et stort varmebehov. Størstedelen af året klarer varmepumpen nu opvarmningen.  Tidligere forbrug var 25.000 m3 gas/år. Nuværende forbrug er 33.000 kWh el/år og nogle få m3 gas. Økonomisk var de tidligere fyringsudgifter på ca. 200.000 kr/år. Disse er nu reduceret til ca. 85.000 kr/år.

????????????????????????????????????

Komplette løsninger til dig og din virksomhed: 

Klima-Service er en full-service virksomhed, hvor du kan få komplette og færdige løsninger som passer til netop dit behov eller til din virksomhed. Klima-Service har igennem flere år arbejdet sammen med en række dygtige håndværkere og samarbejdspartnere, som sikrer dig, at du ikke skal i flere butikker for at få den rigtige energiløsning.

Vil du vide mere om hvem Klima-service har arbejdet sammen med og hvordan Klima-Service kan hjælpe dig med energiforbedringer? Så ring til Klima-Service med det samme. Kontakt her.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone